Regulament Server!!!

In jos

Regulament Server!!!

Mesaj  Admin la data de Dum Oct 25, 2009 9:28 am

*REGULAMENT JUCATORI*


- sunt interzise codurile de toate tipurile (ban permanent)
- nu se fac cereri de admin si slot pe server (kick)
- nu se fac reclamatii pe server (,kick)
- nu se injura pe server (kick,ban 1h)
- nu se ameninta pe server (kick,ban 1zi)
- nu se insulta pe server, deoarce duce la injuraturi (Llama/kick/ban 1zi)
- cei care joaca de la sala trebuie sa joace in aceeasi echipa (slay,kick)
- nu se da flash in baza (slay,kick)
- tero trebuie sa puna bomba cu cel putin 35 sec inainte de expirarea timpului (slap,slay)
- Ct trebuie sa incerce sa defuzeze bomba (slap,slay)
- nu sunt permise certurile pe server (Llama,kick,ban 1 h)
- pentru flood pe harta/server se da ban permanent fara discutii
- nu se comenteaza la deciziile adminilor decat pe forum. Daca exista o nelamurire in legatura cu o anumita decizie la care se poate raspunde si pe server puneti intrebarea iar dupa ce primiti raspunsul nu mai insistati. Prima abatere kick, daca veti continua veti primi ban 1 ora
- nu este permis folosirea bug`urilor cum ar fi aruncarea flashurilor si smoke`urilor la bug, intrarea playerilor in cutii sau in trenuri
- este interzis aruncarea unui numar mare de heg`uri (he grenade) , numarul maxim admis fiind 2!!
-in general, ct no rush primul minut ,iar tero trebuie sa puna bomba (no camp) (slap,slay,kick,ban 10 min)

In functie de harta, mai exista niste reguli suplimentare, de acestea se va tine cont daca adminul considera ca trebuie sau nu.

Ex:
Pe de_cbble, tero nu au voie in turn. Sanctiune : Slay.
Pe awp_dust, jucatorii nu au voie decat cu armele de la inceputul rundei, eventual he, flash, vest. Sanctiune : Slay.
Pe awp_map2, trebuie intrebat inainte daca se joaca sau nu cu groapa. Daca nu se joaca cum e stabilit, jucatorul este sanctionat. Sanctiune : Slay.
Pe ka_roadwars_v2, nu va omorati coechipierii intentionat. Sanctiune : Slay. Ban temporar.
-in cazul in care sunt jucatori sus la arme, si altii care probabil ii pandesc pe scara sau jos, asteptandu-i sa iasa, partea mai slaba e obligata sa actioneze, sa iasa sau sa intre, in functie de stare. In urma repetatelor avertizari, cei ce nu tin cont vor fi avertizati. Sanctiune : Slay.
- daca la inceputul hartii o echipa a apucat sa isi ia arme pana la rr-ul live, adminul poate da SlayTeam la ambele echipe, comanda urmata de rr-ul final, live. Asta, stiut fiind caci chiar daca dai rr, jucatorii vor ramane cu armele, situatie incorecta.
Pe de_train_32
-CT no rush TERO no camp. Deoarece ct poate sa ajunga mai repede pe pozitia de aparare fata de tero propun aceasta formula:
-CT nu are au voie sa urce scarile din casa, orice CT poate sa stea in partea de jumatate a plansei fara a intra pe cele doua iesiri alte cailor care face rush tero. Orice abatere se considera rush. In formula zisa CT tine x1 si x2.
Pe de_aztec(orice varianta)
- CT no rush Tero no camp. Deoarece tero poate sa faca rush pe porti si apa acelasi timp sau diferite formulte de rush. Identic este si pentru CT poate sa gaseasca orice formula de aparare. Orice CT ce trece podul sau poarta de la x2 se considera rush si apa nu au voie sa plece spre tero in baza sau urcarea spre pod.
Pe de_kabul_32
-Ct no rush, Tero no camp. CT se poate apara foarte usor dar si tero poate sa faca rush foarte repede. CT au voie sa stea in piata pentru a apara poarta de lemn care se da cel mai repede rush la TERO, dar nu au voie sa intre pe usa sau sa urce scarile spre tero. In partea cealalta a plansei ESTE voie in tunel, dar sa nu iasa din acel tunel. Adica daca vreti sa atacati un tero prin tunel se poate face doar prin partea stanga nu si prin dreapta pe unde urca tero scarita. Orice abatere se considera rush.
Pe de_dust2002
-Ct no rush, Tero no camp. CT x1 au voie sa coboare sa stea cu awp pe lung, dar nu au voie sa inainteze sau sa o ia spre apa. Se considera rush. X2 puteti sa tineti orice formula nu aveti voie sa intrati in tunel care conduce spre apa jos. Orice CT poate sa stea in parte de jos unde esta apa atata timp cat nu se duce spre TERO in baza.
Pe de_dust2
-Ct no rush, tero no camp. Pe lung ct nu aveti voie sa intrati pe poarta, NU aveti voie sa treceti de scarite la fel si pe centru NU aveti voie sa faceti rush pe centru. Cat pentru x2 NU aveti voie intrati in tunel.
Pe De_dust2006
-Ct no rush, tero no camp. Pe lung ct nu aveti voie sa intrati pe poarta, NU aveti voie sa treceti de scarite la fel si pe centru NU aveti voie sa faceti rush pe centru. Cat pentru x2 NU aveti voie intrati in tunel. NU aveti voie sa treceti podul.
Pe de_westwood
-FREE GAME
Pe de_nuke32
-CT no rush, tero no camp. Pentru ca este o harta destul de grea pentru tero propun: x1 aveti voie sa stati oirunde pe galeriile de sus, jos etc dar nu aveti voie sa intrat dincolo de usa de fier sau incaperea care duce spre tero SE CONSIDERA RUSH. x2 aveti voie sa stati sa paziti pe incaperea unde duce spre x2 dar nu aveti voie sa intrati in incaperea cu "radio" (ca punct de reper) se considera rush
Sanctiunile difera, dar majoritatea lor nu se vor da fara avertisment, acolo unde se poate.

Pe awp_bycastor_32 playerii nu au voie sa campeze in grote si nu au voie sa foloseasca armele din casa,dar au voie sa foloseasca HEG-urile!

-------------------------------------------------------------------------------------

*REGULAMENT ADMINI*

-------------------------------------------------------------------------------------

- nu se da adminul (se suspenda/sterge adminul)

- nu este permisa schimbarea hartii fara vot decat in cazuri extreme (flood constant pe harta sau cand sunt mai putin de 10 jucatori si se va baga o harta mai mica) iar votul se va da numai in ultimele 5 minute ale hartii in curs
- adminul are voie sa forteze rushul echipei tero pe hartile cu bomba si a echipei counterilor pe hartile cu ostateci prin slapuri

- este permis rush-ul echipei tero ;
- nu sunt pemise certurile intre admini pe server;
- daca un jucator injura pe server primul lucru pe care il faceti va fi sa ii dati kick. In cazul injuraturilor "mai grave" se da ban 1 ora fara discutii;

* Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine suspendarea sau retragerea contului de "Admin"
bY.^m4l4s0rt3^ sunny

Admin
Admin

Mesaje : 11
Data de înscriere : 25/10/2009
Varsta : 26
Localizare : bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://cnav.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum